HOOGEZAND - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident aan de Sluiskade in Hoogezand op zondagavond 25 februari 2024 rond 17:55 uur. Bij het steekincident raakte een 21-jarige man uit gemeente Midden-Groningen gewond.

Melding


De melding van het steekincident kwam rond 17:55 uur bij de politie binnen. Direct na de melding ging de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Aan de Sluiskade troffen we een slachtoffer aan. Het gaat om een 21-jarige man uit gemeente Midden-Groningen. Hij zou mogelijk gestoken zijn met een steekwapen. De medische hulpverlening is gelijk opgestart. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Op locatie zijn we gelijk gestart met sporenonderzoek. Ook hebben we met getuigen gesproken. Er wordt buurtonderzoek gedaan en de politie kijkt naar camerabeelden uit de omgeving.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen van dit steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Was u in de buurt van de Sluiskade in Hoogezand rondom het tijdstip van dit incident. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Of bent u wellicht in het bezit van beelden waarop iets verdachts te zien is? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.