GRONINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Prunusstraat in Groningen. De overval vond plaats op vrijdag 2 september rond 19:50 uur. De verdachte is nog voortvluchtig.

Weggevlucht
De verdachte bedreigde een caissière van de supermarkt met een wapen en hij is er uiteindelijk vandoor gegaan met een onbekende buit. De man is mogelijk te voet weggevlucht in de richting van de Maluslaan. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

Signalement
Het ging om een man met een witte huidskleur. De verdachte heeft een vrij lang en dun postuur. De man droeg tijdens de overval donkere kleding, waaronder een zwarte jas met een capuchon. Ook droeg hij een zwarte muts. Hij heeft zijn buit meegenomen in een tas.

Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden?
De politie is op zoek naar getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen over deze overval. Heeft u op vrijdagavond 2 september iets gezien of gehoord? Woont of was u in de omgeving van de Prunusstraat en heeft u iemand met het bovenstaande signalement gezien? Heeft u mogelijk camerabeelden van een deurbelcamera of dashcam? Of heeft u iemand horen praten over een overval? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Of gebruik onderstaand tipformulier. Dat mag ook als u andere informatie heeft over deze overval.