GRONINGEN - De politie onderzoekt een steekincident in de nacht van zondag 19 en maandag 20 mei rond 01:15 uur aan de Aweg in Groningen. Hierbij is een 29-jarige man uit Ter Apel gewond geraakt.

Melding conflictsituatie


Omstreeks 01:15 uur ontvingen we een melding van een conflictsituatie tussen meerdere personen aan de Aweg in Groningen. Meerdere eenheden gaan gelijk ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een conflictsituatie, waarbij ook gestoken is. Aan de Westerbinnensingel troffen we een slachtoffer aan. Dit is een 29-jarige man uit Ter Apel. Hij is bij het incident gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks een zoekslag in de directe omgeving troffen we geen verdachte meer aan.

Politieonderzoek

De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Op locatie zijn we gelijk gestart met sporenonderzoek. Ook hebben we met getuigen gesproken. Er wordt buurtonderzoek gedaan en de politie kijkt naar camerabeelden uit de omgeving. Op dit moment hebben we nog niemand aangehouden.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen van dit steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Was u in de buurt van de Aweg rond 01:15 uur? Was u misschien getuige van het incident? Heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.