GRONINGEN - Op dinsdag 24 augustus rond 16:30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Vechtstraat in Groningen. Daarbij is een 17-jarige jongen gewond geraakt. Er zijn twee verdachten aangehouden en de politie doet onderzoekt. De politie is op zoek naar meer getuigen en camerabeelden van het incident.

Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Groningen. Er zijn twee verdachten aangehouden, een 16-jarige man uit Groningen en een 51-jarige vrouw uit Groningen. De 16-jarige man zit nog vast en wordt verhoord, de 51-jarige vrouw is nog verdachte maar is na een eerste verhoor op vrije voeten gesteld. Ook hoort de politie getuigen en is op zoek naar aanvullende getuigen. Het incident vond plaats op klaarlichte dag (16.30u) op Vechtstraat ter hoogte van de Geulstraat.

Meer mensen moeten dit gezien hebben. Was u rond dit tijdstip in de omgeving van deze locatie en heeft u iets gezien? Of heeft u camerabeelden van de nabije omgeving van de kruising van de vechtstraat en de geulstraat? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of het tipformulier hieronder.