GRONINGEN - Dinsdagavond 3 augustus is een tankstation aan de Paterswoldseweg in Groningen overvallen. De verdachte heeft geen buit gemaakt bij deze overval en is direct daarna gevlucht. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Rond 22:10 werd het tankstation aan de Paterswoldse overvallen door een man. De verdachte bedreigde de werknemer met een wapen, maar wist niets buit te maken. De politie heeft dinsdagavond ter plekke onderzoek gedaan en heeft de zaak in behandeling.

Signalement

De verdachte is een jonge man, vermoedelijk 17 a 18 jaar oud. Hij is ongeveer 1.65 meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Ook droeg hij een donkere joggingsbroek en donkere jas. Dit signalement lijkt veel op het signalement van de overvaller van het tankstation aan de zonnelaan op zondag 2 augustus. De politie houdt er dan ook rekening mee dat het mogelijk om dezelfde verdachte gaat en onderzoekt een mogelijk verband.

Getuigen en camerabeelden gezocht

Bent u getuige geweest van de overval op het tankstation aan de Paterswoldseweg op dinsdag 3 augustus rond 22.00 uur? Heeft u op dit tijdstip iets verdachts gezien in de omgeving? Of heeft u mogelijk camerabeelden in de omgeving van dit tankstation? Dan komt de politie graag met u in contact. Ook als u informatie heeft over de overval aan de zonnelaan die u nog niet met de politie heeft gedeeld, vraagt de politie u contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook. Belt u dan met 0800-7000.