DELFZIJL - De politie doet onderzoek naar een woningoverval, die op donderdag 24 augustus rond 22:00 uur plaatsvond aan de Rijksweg in Delfzijl. Na de overval zouden twee mannen met getinte huidskleur zijn weggevlucht met een aantal goederen. De politie is nog op zoek naar de verdachten en we roepen getuigen op om zich bij ons te melden.

De politie kreeg even na 22:00 uur een melding van een woningoverval. Daarbij zou een 34-jarige man uit Delfzijl zijn bedreigd. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar moest wel meerdere goederen afstaan. De twee verdachten gingen er daarna vandoor in de richting van de Hogelandsterweg.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart. In de woning is sporenonderzoek verricht. Er wordt een buurtonderzoek gedaan en er is een verklaring van het slachtoffer opgenomen. Daarnaast zijn we nog op zoek naar tips en camerabeelden van omwonenden.

Neem contact met ons op

Heeft u rond 22:00 uur iets gezien of gehoord van de woningoverval? Of heeft u rond dit tijdstip twee verdachte personen gezien in de omgeving van de woning? Of heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera of dashcam waarop iets verdachts te zien is? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt uw informatie ook via deze pagina met ons delen.