GRONINGEN - Een tankstation aan de Zonnelaan in Groningen is zondagavond 1 augustus overvallen. Hierbij raakte niemand gewond. De verdachte is na de overval gevlucht. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Iets na 21:30 uur ging een nog onbekende verdachte het tankstation binnen en bedreigde hij de aanwezige medewerker met een wapen. De verdachte was gemaskerd en ging er met een onbekende buit vandoor. Hij vluchtte vermoedelijk te voet. De politie is direct een onderzoek gestart op de plaats delict. Er is al gesproken met enkele getuigen en er zijn camerabeelden bekeken. De politie is op zoek naar meer informatie.

Signalement
De verdachte is vermoedelijk een jonge man, tussen rond de 16 tot 18 jaar. Hij is ongeveer 1,65 meter lang en heeft een licht getinte huidskleur. Hij droeg een blauwe joggingsbroek en een zwarte jas. Ook droeg hij waarschijnlijk zwarte schoenen.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die zondagavond rond 21:30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het tankstation of de Zonnelaan. Was u getuige, beschikt u over camerabeelden of heeft u op een andere manier informatie over deze overval? Of herkent u de verdachte aan de hand van het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook. Belt u dan met 0800-7000.