SAPPEMEER - Politieagenten kregen een melding van een autobrand in de Geraniumstraat op 28 februari rond 01:50 's nachts. Ter plaatse bleek dat een personenauto al volledig in de brand stond. Nadat de brandweer de brand geblust had, bleek ook een andere auto die ernaast geparkeerd was beschadigd. We gaan uit van brandstichting en zijn op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben of die camerabeelden hebben die kunnen helpen met het onderzoek.

Politie doet onderzoek

De autobrand ontstond rond 01:50 uur ’s nachts op de parkeerplaats aan de Geraniumstraat en lijkt opzettelijk aangestoken. We hebben, nadat de brand was geblust, de plek van de brand afgezet. Vandaag doen we forensisch onderzoek en onderzoek in de buurt om meer te weten te komen over de toedracht.

Deel beelden of tips
Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van 28 februari rond 01:50 uur? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waar mogelijk iets op te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Tips doorgeven en beelden uploaden kan ook via het tipformulier.