VLEDDERVEEN - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval met twee voertuigen op de N366 (AG Wildervanckweg) ter hoogte van Vledderveen, tussen Stadskanaal en Musselkanaal. Dat ongeval vond op vrijdagavond 9 februari rond 18:55 uur plaats. Twee personen zijn overleden als gevolg van het ongeval. De politie doet onderzoek.


Voor zover we nu weten zijn de twee voertuigen op de N366 met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen raakte in een naastgelegen sloot. De hulpverlening werd opgestart en de weg werd afgesloten. De bestuurders van beide voertuigen raakten zeer ernstig gewond. Ze overleden ter plaatse aan hun verwondingen. Er zaten geen andere personen in de voertuigen.


Getuigen gezocht

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden. De politie is daarom op zoek naar mogelijke getuigen. Reed u in de buurt van het ongeval? Bijvoorbeeld op de N366 of op één van de ventwegen? Of heeft rond deze tijd op de N366 in de omgeving van Stadskanaal en Musselkanaal iemand gezien met opvallend rijgedrag? Dan vragen we u om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Update 22:15 uur: Voor één van de slachtoffers mocht hulpverlening niet meer baten. Deze persoon is ter plaatse overleden als gevolg van het ongeval.

Update 23:45 uur: Ook voor het andere slachtoffer heeft hulpverlening niet mogen baten. Deze persoon is ook ter plaatse overleden als gevolg van het ongeval.