GRONINGEN - Op maandag 22 juni heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan het Hoendiep in de stad Groningen. Hierbij raakte een 26-jarige man uit Groningen gewond. De politie heeft een verdachte op het oog, maar deze persoon is nog niet aangehouden. De verdachte en het slachtoffer kennen elkaar.

Steekincident
De politie startte gelijk een onderzoek. Hieruit bleek dat de 26-jarige man vlak voor het steekincident was benaderd door de verdachte in zijn woning. Vervolgens is er een conflict ontstaan dat escaleerde in een steekincident. Het slachtoffer kon na behandeling van zijn verwondingen in het ziekenhuis weer naar huis.

Onderzoek
Het onderzoek van de politie richt zich op wat de aanleiding voor het steekincident is geweest en het achterhalen van de verdachte. De politie is in gesprek met het slachtoffer en onderzoekt of er camerabeelden zijn. Ook verrichtte de politie sporenonderzoek in de woning.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie die de politie kan helpen? Of bent u getuige geweest van het steekincident aan het Hoendiep? Bel dan 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of vul het onderstaande tipformulier in.