GRONINGEN - Een man raakte gisteravond gewond na een steekincident in Groningen. De politie heeft kort na het incident een verdachte aangehouden. Het onderzoek loopt en getuigen wordt gevraagd zich te melden.


Rond 23.00 uur werd er melding gemaakt van een steekincident aan de Vrydemalaan in Groningen. Meerdere eenheden gingen ter plaatse. Er werd een slachtoffer aangetroffen, een 28-jarige man uit Groningen. Agenten verleenden eerste hulp en het slachtoffer werd even later naar het ziekenhuis vervoerd.

Vrouw aangehouden

Er is een onderzoek opgestart en de politie heeft gisteravond met meerdere personen gesproken. Een verdachte kon enige tijd later worden aangehouden. Het gaat om een 39-jarige vrouw uit Groningen. Zij zal worden verhoord en haar betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht.

Weet u meer?

De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van het incident of mensen die andere informatie hebben die relevant kan zijn voor het onderzoek. Weet u meer over het incident of heeft u het zien gebeuren? Neem dan contact met 0900-8844. Deelt u uw informatie liever anoniem? Bel dan met 0800 – 7000.