GRONINGEN - Met ruim 15 jaar aan ervaring en een groeiende familie van al meer dan 300 collega’s is Corparis hét detacheringsbureau voor Groningers die op zoek zijn naar een carrière met vrijheid en stabiliteit. Het bureau staat bekend om zijn toewijding aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van professionals in zowel de zorg- als de woonsector. Mocht je dus in een van deze takken werkzaam zijn en nog uitdagende mogelijkheden zoeken in je professionele leven, dan is dit misschien wel je kans!


Wat is Corparis?

Corparis is een detacheringsbureau in Groningen, dat ook vestigingen heeft in Nederlandse steden als Amersfoort, Den Haag en Zwolle. Wat het bureau onderscheidt van de meeste andere partijen, is de sterke focus op de ontwikkeling en groei van hun werknemers. In een wereld waarin mensen centraal zouden moeten staan, is Corparis erin geslaagd om een bloeiende gemeenschap van professionals te creëren die gedreven worden door de wens om zichzelf voortdurend te verbeteren.

Specifiek genomen houdt werken bij Corparis in dat je een vast dienstverband aangaat bij het bureau, maar dat je vervolgens wordt uitgezonden naar verschillende opdrachtgevers. Ook terwijl je die verschillende werkculturen en -omgevingen verkent, blijf je echt onderdeel van Corparis. Dat betekent dat je soms samenkomt met je collega’s om te sparren, dat er uitjes zijn, en dat je echt een thuisbasis hebt.

Waarom zou je kiezen voor een detacheringsbureau?

Misschien vraag je je af waarom je überhaupt zou moeten overwegen om via een detacheringsbureau te gaan werken. Volgens Corparis zelf ligt dit antwoord in de balans tussen flexibiliteit en stabiliteit die je zo aangaat. Als gedetacheerde professional geniet jij van de vrijheid om bij verschillende opdrachtgevers in Groningen en daarbuiten te werken, terwijl je wel profiteert van de zekerheid van een vast dienstverband én de bijbehorende uitbetalingen.

Functies in de zorg en in wonen

De twee sectoren waarop Corparis zich specifiek richt, zijn zorg en wonen. In deze takken biedt het detacheringsbureau uitdagende opdrachten aan die jou helemaal in staat stellen om je bij verschillende instellingen en organisaties te ontwikkelen.

In de zorgsector kun je bijvoorbeeld aan de slag in de ouderenzorg, psychiatrie of bedrijfsgeneeskunde, maar ook in de jeugdgezondheidszorg of verslavingszorg. In de woonsector kun je bij verschillende woningcorporaties gaan proeven van de sfeer en bedrijfscultuur, om klanten de beste woonervaring te bieden. Hoe dan ook draag je altijd bij aan de maatschappelijke uitdagingen van vandaag, terwijl je jouw kwaliteiten laat stralen.

Solliciteren is eenvoudig en vrijblijvend

Solliciteren bij Corparis is net zo eenvoudig als effectief. Je solliciteert namelijk rechtstreeks bij het detacheringsbureau en níet bij de opdrachtgevers, waarna je gematcht wordt aan die instellingen die goed bij jou passen. Zo wordt de drempel om te solliciteren een stuk lager, wat exact is wat Corparis wil uitdragen.

Kortom, als jij nog op zoekt bent naar een detacheringsbureau in Groningen, hoef je niet te aarzelen. Contact opnemen is altijd vrijblijvend en Corparis is er voor al zijn werknemers. Zo kan iedereen met de juiste drive en passie de vrijheid van het gedetacheerde leven ervaren!