OUDE-PEKELA - Vrijdag 13 januari is het Glasvezel Informatiepunt in Winkelcentrum De Helling in Oude Pekela officieel en muzikaal geopend door het bekende zangduo Lucas en Gea.

Gigasnel en stabiel internet voor Pekela

De glasvezelcampagne van DELTA Netwerk is op 4 januari 2023 van start gegaan in Pekela. Als 20% van de inwoners van Boven Pekela, Nieuwe Pekela en Oude Pekela vóór 1 maart 2023 “JA” zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk én een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Voor het afsluiten van een abonnement betaal je geen aansluitkosten.

Lucas en Gea over de aanleg van glasvezel in de gemeente
Lucas en Gea moedigen de aanleg van een glasvezelnetwerk voor Pekela zeker aan. “ Vroeger moest je heel veel geld betalen voor de aanleg van glasvezel. Nu wordt het aangeboden om een netwerk aan te laten leggen. Dus waarom zou je het niet doen? Het is zo’n verbetering. En dat het nu voor iedereen mogelijk is, nou dat is super!”
Persoonlijk advies Het Glasvezel Informatiepunt in Winkelcentrum De Helling in Oude Pekela is nu echt officieel geopend. In deze speciaal ingerichte ‘winkel’ kunnen alle inwoners van Pekela terecht met al hun vragen over glasvezel, of om een abonnement af te sluiten. De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18.00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Bellen tijdens openingstijden kan ook via het telefoonnummer 06 18 85 7505.

Meer informatie & informatieavonden Meer informatie over de glasvezelcampagne is beschikbaar op de website deltanetwerk.nl/pekela. Daarnaast organiseert DELTA Netwerk meerdere informatieavonden:

maandag 16 januari - MFC De Binding, Sportlaan 4 in Oude Pekela dinsdag 17 januari - De Riggel, Noordercolonie 13 in Boven Pekela donderdag 26 januari - De Spil, Beukenlaan 1 in Nieuwe Pekela

De inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur start de presentatie. Vooraf aanmelden is niet nodig.