VEENDAM - Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9644 TV (straat: Numero Dertien) in Veendam. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars met de cheques.


De vijf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 125.000 euro tot 375.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Martin en Manon worden verrast met een cheque van 375.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We gaan in ieder geval op vakantie!”

Annelore en Alexander winnen 125.000 euro. Zij reageren enthousiast: “We hebben een oude boerderij gekocht en die zijn we aan het opknappen. De prijs komt dus goed uit!”

Uitreiking op televisie

De uitreiking aan de inwoners van Veendam was gisteren te zien in ‘The Masked Singer Oud & Nieuw Special’ bij RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro

Vandaag valt er ergens in Nederland de grootste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen euro. De winnende postcode wordt vanavond bekendgemaakt in het programma 'The Masked Singer Nieuwjaarsdag Special' vanaf 20.00 uur bij RTL 4. Naast de PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro, verdeelt de Loterij ook nog 60 tonnen door het hele land. De winnende postcodes worden tussen 15.00 en 20.00 uur elke 5 minuten live bekendgemaakt via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van de Postcode Loterij.

Nog meer prijzen

Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 418,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, worden in 2022 iedere dag winnaars bekendgemaakt. Vanaf 3 januari maakt de Loterij al zes dagen lang iedere dag een postcode bekend die een bedrag van 1 miljoen euro met elkaar verdeelt. Daarnaast verdelen deelnemers van winnende postcodes grote geldprijzen als de KoningsKanjer van 27,9 miljoen euro met elkaar.