GRONINGEN - FC Twente heeft niet geprofiteerd van het puntenverlies van Feyenoord, AZ en PSV. De nummer vijf van de Eredivisie bleef op 1-1 steken bij hekkensluiter FC Groningen, dat voor het eerst in acht eredivisieduels weer eens een punt pakte en nu SC Cambuur passeert op de ranglijst. FC Twente heeft nu in acht van zijn tien uitduels punten gemorst.|

De Enscehde ploeg kwam na vijf minuten wel op voorsprong. Cerny gaf voor en na een overstapje van Van Wolfswinkel scoorde Sem Steijn.FC Groningen was niet van slag,zocht vol de aanval, maar stuitte telkens op een uitstekende Unnerstall.

Debutant Antman zorgde in de heerlijke tweede helft met een prachtige volley alsnog voor de verdiende gelijkmaker. Het spel golfde daarna op en neer en ondanks kansen voor beide ploegen werd er niet meer gescoord.