LEEUWARDEN - FC Groningen heeft in een duel met bijzonder weinig spektakel de tweede zege van het seizoen gepakt. Het moeilijk scorende SC Cambuur werd met het kleinst mogelijke verschil aan de kant gezet: 0-1.

De Friezen waren voor rust iets beter, maar dat resulteerde alleen in een bal hoog over van Bangura. De bezoekers waren dichter bij een doelpunt Abraham raakte echter de paal en Krüger produceerde in kansrijke positie een matig schot.

Ook na rust waren de kansen op één hand te tellen.Cambuur, dit seizoen de minst scorende ploeg van de eredivisie, scoorde wel,maar daar was buitenspel aan vooraf gegaan. Dankzij een treffer van Suslov boekte FC Groningen zijn tweede 0-1 zege van het seizoen.