HAREN - Hollandia heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij Be Quick 1887. Het was de eerste wedstrijd voor de Hoornse formatie na het plotselinge vertrek van hoofdtrainer Anand Jagdewsing.

Jagdewsing maakte afgelopen dinsdag zijn besluit bekend aan de selectie van de vierde-divisionist. In Haren zat daarom Rudo Hidden als interim-trainer op de bank. Vanaf daar zag hij dat de ploeg op verdienstelijke wijze voor de derde maal op rij gelijk speelde. Met name in de openingsfase was Hollandia de bovenliggende partij en dat leverde een verdiende voorsprong op toen Stezo Knott het eindpunt was van een vlot lopende aanval. Zonder echt in de problemen te komen wist Hollandia deze stand tot de rust vast te houden.

Ook na de rust hielden de gasten lang stand al pompte Be Quick de bal steeds meer van achteruit naar voren. Keeper Joey Wiese kwam nooit echt in gevaar, maar moest uiteindelijk in de 83e minuut capituleren bij een inzet van Sil Kramer: 1-1. In de uiterste slotfase kreeg invaller Luke Abelskamp nog een levernsgrote kans, doch keeper Smit kag in de weg.